Vijesti iz Orebića i s Pelješca

U subotu 22. veljače s početkom u 11 sati, će se u organizaciji KVAŠK-a na bazenu 'Gojko Arneri' u Korčuli održati memorijalni vaterpolo turnir 'Tonko Ruvo'

Danas je održana sedma sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća. Iako dnevni red to nije sugreriao sjednica je ipak potrajala, a na momente je bilo i prilično žustro.

U ovom članku možete pratiti izravan tekstualni i tonski prijenos sjednice Općinskog vijeća Općine Orebić.


Evo da jedan put ne budemo 'na prišu'. Gotovo sat prije političara, na teren je istrčala jednočlana ekipa orebic.com.hr-a. S jedinim ciljem da Vas točno, pravodobno i tehnički korektno informira i, zašto ne, zabavi.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, Centrom za poduzetništvo DNŽ, Razvojnom agencija Grada Dubrovnika DURA-om, Obrtničkom komorom DNŽ i HGK županijskom komorom Dubrovnik organiziraju Predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ''Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu''. Predstavljanje će se održati u tri grada, a nama je najzanimljiviji termin u Korčuli, u ponedjeljak, 10. ožujka u 11 sati.

Ljubitelji klapske pjesme i prijatelji klape Geta imali su jučer priliku uživati u vanserijskom koncertu klapske glazbe u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana kao i na rođendanskoj zabavi klape.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku