Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Osnovna škola Orebić objavila je i planirani raspored sati za ponedjeljak, kao i plan prijevoza kod povratka iz škole. Ukoliko imate dilema ili nedoumica, svakako pročitajte ovaj članak.

Ekipa Dalmatinca obranila je naslov pobjednika malonogometnog turnira u Orebiću. Ponovili su priču iz prošlogodišnjeg finala i boljim izvođenjem kaznenih udaraca pobijedili momčad Putnikovića.

Osnovna škola Orebić dostavila nam je konačnu obavijest o početku nastave, te rasporedu organiziranog prijevoza za učenike. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Finalni dan turnira starta revijalnom utakmicom mlađih uzrasta između NK Orebić i MNK "Sv. Antun", u 17 sati u dvoboju za treće mjesto igraju MNK "Sv. Antun" - Caffe bar "Zona", dok se u 18 sati u finalu, kao i lani, sastaju MNK "Putnikovići" i MNK "Dalmatinac".

Petak, 10 Siječanj 2014 14:00

Večernjakove čašice za pelješke vinare

U tradicionalnoj akciji Večernjeg lista - "Večernjakove čašice", u prošloj je godini, stručni žiri, u kojem su poznati hrvatski enolozi, vinari, somelijeri, ugostitelji i novinari ocijenio je više od 250 uzoraka vina domaćih i inozemnih vinara.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku