Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Ove se godine i Pomorski muzej u Orebiću priključio  'Noći muzeja' - manifestaciji koja se ove godine održala u više od 100 hrvatskih gradova i mjesta.  Noć  muzeja se u Hrvatskoj se održava od 2005. u oragnizaciji Hrvatskog muzejskog društva, a koncept je začet u Berlinu još 1997.

Utorak, 28 Siječanj 2014 23:20

Orebićki GSS na pripremama

Ove je nedjelje na sve popularnijem sportskom penjalištu Pržun u blizini hotela Bellevue u Orebiću održana stijenska vježba HGSS Stanice Orebić u sklopu redovnog treninga i priprema za nadolazeću turističku sezonu.

Subota, 25 Siječanj 2014 19:46

Noć muzeja u Orebiću!

Pomorski muzej Orebić pridružuje se obilježavanju Noći Muzeja, velikoj akciji Hrvatskog muzejskog društva i hrvatskih muzeja, koja će se održati u petak, 31. siječnja 2014 g.

Kako izvještava Sportsko-rekreacijsko društvo Viganj, ovo popularno natjecanje u jedrenju na dasci od ove se godine vraća u Pelješki kanal. U organizaciji SRD Viganj, Hrvatskog doma Viganj i PŠU Peliška jedra iz Orebića, a uz potporu TZO Orebić i Općine Orebić u razdoblju od 1. do 4. svibnja ove godine održat će se 'Viganj slalom open 2014'.

Petak, 24 Siječanj 2014 18:19

Još jedna prometna nesreća ispod Gostinice

I danas se dogodila prometna nesreća na državnoj cesti D414 na zavoju ispod Gostinice koji je često mjesto prometnih udesa.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku