Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Današnjom radionicom u dvorani Općine Orebić završen je niz od tri edukacijske radionice za udruge u organizaciji Općine Orebić, a s ciljem omogućavanja što jednostavnijeg usklađenja udruga sa zakonskim normama, te samim tim i kvalitetnijeg apliciranja na aktualni natječaj za dodjelu financijskih sredstava udrugama Općine Orebić.

Jučer je održana peta sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić. Ukratko - sve odluke planirane dnevnim redom su izglasane, a iz točaka informacija uglavnom su izostale žustre rasprave. Najvažnije su novosti izvijesno pokretanje 'Kave', plan privremenog preseljenja škole u prostorije 'Viganj commerce-a" iznad "Konzuma", te pokretanje postupka vezano za postavljanje montažne dvorane u Orebiću. Svjedočili smo i prvim neslaganjima među vladajućima.

Sjednica Općinskog vijeća počinje danas, 27.11.2013. u 17:00 sati. Orebić.com.hr u suradnji s Općinom Orebić priprema Vam još jedan izravan tonski prijenos.

U organizaciji orebićke amaterske kazališne družine 'Kušin', koja djeluje pri Udruzi mladih Orebić, u subotu, 30.11.2013., u 19:00 sati, u dvorani Općine Orebić gostovati će Amaterska kazališna družina 'Kolarin' iz Dubrovnika sa svojom komedijom 'Skerac sa Svete Marije'.
Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 09:20

Državni referendum u nedjelju - glasačka mjesta

U nedjelju se održava državni referendum, prvi u povijesti RH koji su zatražili građani. Pročitajte na kojem glasačkom mjestu trebate glasovati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku