Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić i predsjednica Općinskog vijeća Marija Mrgudić održali su sastanak s predsjednicom pelješkog ogranka Lige protiv raka - Pelješac - Lastovo - Korčula - Mljet Nelkom Ožić-Bašić i drugim članicama ogranka koji djeluje na području orebićke, trpanjske i janjinske općine.

Na izbornoj skupštini Matice umirovljenika Općine Orebić za predsjednicu je izabrana Vinka Miočević iz Orebića, za tajnicu Anita Perčić iz Vignja, a u izvršni odbor Katica Kosović, Jasminka Domaćin i Božena Kosović iz Orebića. Članovi s Pelješke župe i jugozapadnog dijela Pelješca biti će izabrani naknadno.

Osma sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić sazvana je za ovu subotu, 29. ožujka u 18:00 sati. Uz niz izvješća za prošlu godinu koje bi vijećnici trebali prihvatiti zaključcima, izdvajamo Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Orebić, za koje se očekuje kako će se radi ekonomičnosti održati na isti dan kada i izbori za EU parlament.

NK Orebić je danas na Trstenici s visokih 4:1 porazio ekipu Ponikava, te se tako kao najbolji u natjecanju Nogometnog centra Pelješac plasirao u daljnje natjecanje u županijskom kupu.

U Orebiću je u subotu održana izborna skupština Planinarskog društva Sv. Ilija na kojoj je za predsjednika i u idućem četverogodišnjem razdoblju izabran Boris Grljušić.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku