Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Četvrtak, 20 Veljača 2014 12:09

Povratak nogometu nakon zimske stanke

Jučer su izvučeni parovi Županijskog kupa Dubrovačko-neretvanske županije, NC Pelješac, II. kolo. U nedjelju, 23.02.2014. u 14:30 sati na Trstenici u Orebiću biti će odigrana utakmica između Orebića i Faraona iz Trpnja.

U subotu 22. veljače s početkom u 11 sati, će se u organizaciji KVAŠK-a na bazenu 'Gojko Arneri' u Korčuli održati memorijalni vaterpolo turnir 'Tonko Ruvo'

Danas je održana sedma sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća. Iako dnevni red to nije sugreriao sjednica je ipak potrajala, a na momente je bilo i prilično žustro.

U ovom članku možete pratiti izravan tekstualni i tonski prijenos sjednice Općinskog vijeća Općine Orebić.


Evo da jedan put ne budemo 'na prišu'. Gotovo sat prije političara, na teren je istrčala jednočlana ekipa orebic.com.hr-a. S jedinim ciljem da Vas točno, pravodobno i tehnički korektno informira i, zašto ne, zabavi.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, Centrom za poduzetništvo DNŽ, Razvojnom agencija Grada Dubrovnika DURA-om, Obrtničkom komorom DNŽ i HGK županijskom komorom Dubrovnik organiziraju Predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ''Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu''. Predstavljanje će se održati u tri grada, a nama je najzanimljiviji termin u Korčuli, u ponedjeljak, 10. ožujka u 11 sati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku