Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Jučer, u petak 1. veljače, u Pomorskom muzeju u Orebiću obilježena je manifestacija 'Noć muzeja 2019.' - prigodnim programom i predstavljanjem izvornika i digitalne inačice 'Panorama Dalmacije' Giuseppea Riegera.

Od 1. veljače KTD Bilan primjenjuje novi Cjenik odvoza miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada - s novom cijenom 'obvezne minimalne usluge' za kućanstva, ali i novim, višim cjenama za gospodarske korisnike.

Odlukom upravnog odbora lokalne akcijske grupe Lag 5 a nakon provedenog natječaja za provedbu mjere 1.1.4. 'Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava' novčane potpore u iznosu od 111 678 kuna dobilo je 15 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na Pelješcu, Korčuli, Lastovu i dubrovačkom Primorju.

Jučer je u dvorani Općine Orebić održana tribina o pravima hrvatskih branitelja - s naglaskom na novosti iz Zakona o hrvartskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji

Donosimo osvrt OO SDP-a Orebić i općinskog vijećnika gosp. Gorana Palihnića na aktualnu političku situaciju u Općini Orebić i stanje u KTD-u Bilan d.o.o.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku