Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Voditeljica Lokalne akcijske grupe LAG 5 Katarina Slejko sudjelovala je u francuskom gradu Montepellieru na završnoj konferenciji koju je organizirala Europska mreža za visokovrijedne poljoprivredne površine.

Iz Vodovoda i odvodnje obavještavaju stanovništvo naselja Pelješka župa da će zbog hitne intervencije na vodoopskrbnom cjevovodu Potomje-Kuna danas 06.02.2019.  za sav promet biti zatvorena lokalna prometnica od naselja Potomje do naselja Kune (direktna prometnica do samostana Gospe Delorite).

Klape Nava i Geta iz Orebića i ove su godine drugu zaredom nastupile na 4. Međunarodnom susretu klapa Crne Gore koji je održan u Podgorici.

Narodna knjižnica Orebić već šestu godinu provodi akciju prikupljanja slikovnica i knjiga za djecu pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”, u okviru obilježavanja Međunarodnog dana darivanja knjiga.

Iz Vijeća Mjesnog odbora Orebić obavještavaju građane kako nažalost moraju otkazati uredovni dan koji se trebao održati u srijedu, 6. veljače.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku