Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Dječji vrtić Orebić poziva svu djecu koja još ne idu u školu na predstavu, druženje sa sv. Nikolom i darivanje u četvrtak, 5. prosinca u 17h u dvorani Općine Orebić.

Visokom pobjedom protiv Konvaljanina na domaćem terenu nogometaši NK Orebića zaključili su jesenski dio natjecanja potvrdivši čelno mjesto na tablici 1. Županijske nogometne lige.

Lokalna akcijska grupa „LAG 5“ organizira konferenciju za javnost u sklopu projekta „Želim pomagati“ koja će se održati u srijedu, 4. prosinca 2019. godine, u kino dvorani u Korčuli s početkom u 10 sati, a na kojoj će sudjelovati predsjednik LAG-a 5 i predstavnici partnerskih organizacija.

U gradskoj vijećnici Grada Korčule u organizaciji Turističke zajednice Grada Korčule  05.12.2019. (četvrtak) u vremenu od 10:00-14:00  sati održati će se seminar na temu 'GDPR aktualnosti zaštite osobnih podataka'.

Srijeda, 27 Studeni 2019 12:56

Održana 23. sjednica Općinskog vijeća

Na jučer održanoj 23. sjednici Općinskog vijeća općine Orebić donesena je odluka o dopuštenom prekoračenju po poslovnom računu općinskog proračuna u iznosu od 2 milijuna kuna.

Stranica 1 od 232

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku