Utorak, 05 Kolovoz 2014 01:14

Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Napisao 
Hrvatski barjak na kninskoj tvrđavi. Zastavu je nakon oslobođenja Knina postavio Ivan Korade, a sutradan i prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman. Hrvatski barjak na kninskoj tvrđavi. Zastavu je nakon oslobođenja Knina postavio Ivan Korade, a sutradan i prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman. Foto: Wikimedia commons

Svim hrvatskim braniteljima, posjetiteljima portala, Hrvatima i građanima Republike Hrvatske, svim dobronamjernim posjetiteljima i prijateljima naše domovine čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Na današnji dan obilježavamo pobjedu kojom smo, uspješno i časno, zaključili jedno teško poglavlje tisućljetne hrvatske povijesti. Neka vas ispune sjećanje i zahvalnost, prvenstveno svima onima koji su u tu veličanstvenu pobjedu ugradili svoje živote,  ali i svima koji su je svojim radom, zalaganjem i žrtvom pomogli doseći. Neka vam oni budu inspiracija za sve buduće, osobne i nacionalne Oluje, kojima gradimo sebe, svoj dom, svoje mjesto i svoju Hrvatsku za kakvu su se borili i žrtvovali naši branitelji.

Budite ponosni!

Upravni odbor Udruge za tehničku kulturu Orebić i uredništvo portala Orebić.com.hr

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 05 Kolovoz 2014 01:38

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku