• Priopćenje Stožera civilne zaštite Općine Orebić za 31. ožujka 2020.

  Iz Stožera civilne zaštite Općine Orebić o stanju na području naše općine, propusnicama za poljoprivredne radove za fizičke osobe i novooboljelima na području susjednog Trpnja.

  Pročitaj više +
 • Važno: Dežurni telefon za pacijente s područja Općine Orebić u slučaju sumnje na zarazu Covid-19!

  Stožer civilne zaštite Općine Orebić upućuje sve građane Općine Orebić koji sumnjaju da su simptomi koje imaju potencijalno zaraza koronavirusom (Covid-19) da nazovu poseban telefon dežurnog liječnika za Covid-19 na području općine Orebić: 099 529 49 45.

  Pročitaj više +
 • Prijedlog protukriznih mjera Općinskog odbora SDP-a općine Orebić

  Općinski odbor SDP-a Orebić uputio je za objavu svoj prijedlog protukriznih mjera koje bi, po njihovu mišljenju, Općina Orebić trebala uvesti. Prijedlog prenosimo u cijelosti:

  Pročitaj više +
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • All
 • Novosti
 • Politika
Učitaj još drži SHIFT tipku za sve load all

Orebic information and news in English

flagFor international visitors and tourists visit:
Orebic news and Orebic travel information in English

Događanja u Orebiću i okolici:

Nema događanja
Oblačno

6°C

Orebić

Oblačno

Vlažnost: 35%

Vjetar: 22 km/h

 • 01 Apr 2020

  Djelomično oblačno 11°C 5°C

 • 02 Apr 2020

  Sunčano 13°C 5°C

Samo jedna reklama

 • 1
Orebić i Borje web kamera - Pelješac uživo

Pelješac uživo

web kamere iz Orebića i Borja - pogled na kanal - nova slika svako dvije minute Pogledaj+

orebic.com.hr

Stožer civilne zaštite Općine Orebić objavio je detalje vezane uz provođenje mjere zabrane napuštanja prebivališta i mjesta stalnog boravka u RH, te pojasnio postupak izdavanja propusnica za građšane s prebivalištem i stalnim boravkom na području općine Orebić.

Drugim današnjim priopćenjem, iz Stožera civilne zaštite apeliraju na građane da osim u slučaju hitnih stanja i vitalne ugroženosti ne dolaze izravno u službu hitne medicinske pomoći, te ih ujedno obavještavaju da nehitni pacijenti neće biti primljeni!

Stožer civilne zaštite Općine Orebić u komunikaciji sa Župnim uredom Orebić, obavještava sve zainteresirane da se sve svete mise, slavlja sakramenata, sakramentala, pučke pobožnosti, župna slavlja i drugi događaji otkazuju do daljnjeg.

I na području općine Orebić od jučer djeluje volonterska služba Gradskog društva Crvenog križa Korčula, za podršku putem telefona osobama koje se nalaze u potrebi i pomoć samačkom staračkom domaćinstvu i ljudima koji su u samoizolaciji a nemaju koga poslati da im obavi nabavku hrane, higijenskih potrepština i lijekova.

Orebić, 15.3.2020. Dobili smo obavijest ravnateljice  P.U. Dječji vrtić Orebić vezanu uz privremeni prestanak sa radom Dječjeg vrtića Orebić i njegovih područnih odjela temeljem Odluke načelnika, u skladu s odlukom Vlade i preporukama nadležnih institucija a u sklopu mjera prevencije širenja koronavirusa SARS-CoV-2:

Stranica 1 od 73

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku