orebic.com.hr

Danas je iz TZO Orebić stigla obavijest o ostvarenim turističkim rezultatima na poluotoku Pelješcu na kojem je ove godine, 14 dana ranije nego 2012., ostvareno 1.000.000 turističkih noćenja. 

Dana 20.6.13. grupa francuskih gostiju agencije Club 3000- Prodintour iz Pariza posjetila je Pomorski Muzej u Orebiću. Ova posjeta bila je posebno zanimljiva jer je prvi put posjet bio zamišljen kao samostalno istraživanje gostiju po muzeju.

Četvrtak, 30 Svibanj 2013 15:25

Zahvala biračima OO SDP-a Orebić

Zahvaljujemo se svim biračima koji su u duhu civilizacijskih normi i demokratskog procesa izvršili svoju građansku dužnost i izašli na birališta.

Posebno se zahvaljujemo onima koji su prepoznali potrebu za promjenama i svoj glas dali kandidatu za načelnika Lovri Kataliniću i listi SDP-a za Općinsko vijeće Orebić.

Mi u SDP-u Orebića pozivamo sve naše članove, simpatizere i ljude dobre volje da izađu na izbore u nedjelju 02. lipnja 2013. godine i zaokruže glas za promjene, jer smatramo da je došlo vrijeme promjena nakon dvadeset godina i u ovoj općini.

 

                                                OO SDP-a OREBIĆ

Četvrtak, 30 Svibanj 2013 13:39

Prva pričest u Kuni

U nedjelju (26.5.), u crkvi Gospe Delorite u Kuni, sakrament Prve Svete pričesti primilo je devet prvopričesnika. Prvu Svetu pričest podijelio im je župnik fra Vito Smoljan.

Stranica 92 od 92

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku