orebic.com.hr

Stožer civilne zaštite Općine Orebić poziva građane da se pridržavaju mjera zdravstvenog nadzora i samoizolacije koje su na snazi od jučer odlukom Ministarstva zdravstva.

Stožer civilne zaštite Općine Orebić aktivno djeluje sukladno zakonskim obavezama i potrebama na terenu - prati situaciju u vezi s opasnošću od epidemije novog koronavirusa COVID-19 (SARS—CoV-2), te je u kontinuiranom kontaktu s nadležnim županijskim i nacionalnim tijelima. U slučaju potrebe pravodobno ćemo reagirati konkretnim mjerama na području općine Orebić.

Iz komunalnog poduzeća KTD Bilan obavještavaju stanovnike Orebića, a posebno Stankovića i Podvlaštice, kako će u utorak 10.03.2020.  biti izvršeno miniranje u eksploatacijskom polju Podvlaštica.

U nedjelju, 1. ožujka u Zaprešiću je održano državno prvenstvo u taekwondo formama, na kojem je uspješno nastupio  Taekwondo klub Forteca - Korčula koji djeluje i na području općine Orebić.

Radionica koju udruga „Mi“- Split u suradnji s Razvojnom agencijom Općine Orebić organizira u Orebiću  održat će se tjedan dana kasnije - u ponedjeljak, 9. ožujka s početkom u 10 sati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku