orebic.com.hr

Nedjelja, 09 Ožujak 2014 00:00

Suradnici portala orebic.com.hr

Dobrodošli!

Ova stranica namijenjena je suradnicima portala orebic.com.hr. Sardži alate potrebne za unos i uređivanje tekstova, fotografija, događaja i drugih materijala koje suradnici mogu samostalno unositi i uređivati na portalu. Ukoliko ne vidite opcije za uređivanje znači da se niste prijavili svojim korisničkim imenom i lozinkom, što možete učiniti klikom na 'prijava' u gornjem izborniku.

Želite postati suradnik?

Ukoliko nemate korisnički račun a želite surađivati na portalu javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osnovnim detaljima za kontakt i rado ćemo Vas prihvatiti u našu ekipu.  Želite li pisati o događanjima iz sfere Vašeg zanimanja - bilo da je to politika, kultura, sport, religija, zabava, ili pak objavljivati vlastite fotografije - vjerujem da ćemo naći zajednički jezik. Također vlasnici i voditelji kafića i klubova, te organizatori društvenih događanja samostalno mogu dodavati u kalendar događanja događaje koje organiziraju. Potrebno Vam je korisničko ime i šifra, te naravno odobrenje uredništva portala. I Vama sugeriramo - javite se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Sutra će se u Korčuli, u čast 100-te proslave 8. ožujka - Dana žena, održati splet događanja i predavanja u organizaciji ekipe emisji "K'o žena" Radio Korčule.

Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, kao regionalnim koordinatorom, organiziraju prezentacije programa Poduzetnički impuls 2014., koje će se održati 05. ožujka 2014. u Dubrovniku, 07. ožujka 2014. u Metkoviću te 10. ožujka 2014. na Korčuli. Prezentaciju u Dubrovniku vodit će predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta dok će u Metkoviću i Korčuli prezentaciju voditi Centar za poduzetništvo DNŽ.

Turističa zajednica Općine Orebić poziva svoje članove na radionicu: Turistička tura - upoznajmo Orebić, koja će se održati u subotu, 1. ožujka u 10 sati u dvorani Općine Orebić.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, Centrom za poduzetništvo DNŽ, Razvojnom agencija Grada Dubrovnika DURA-om, Obrtničkom komorom DNŽ i HGK županijskom komorom Dubrovnik organiziraju Predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ''Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu''. Predstavljanje će se održati u tri grada, a nama je najzanimljiviji termin u Korčuli, u ponedjeljak, 10. ožujka u 11 sati.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku