orebic.com.hr

Još jedna u nizu izložbi koje su održane ovog ljeta u Pomorskom muzeju u Orebiću bit će otvorena 11. rujna s početkom u 20 sati. Svoje radove od naplava izložit će Vasiljka Roso i Milorad Šofranac.

Niti četvrtog dana Europskog prvenstva u jedrenju na dasci u klasi Formula Windsurfing nije bilo regate. Regatni odbor postavio je regatno polje i u dva navrata pokušao startati prvi plov regate, ali je vjetar oba puta iznanada promjenio smjer i onemogućio početak regate. 

U predškolskoj ustanovi Dječji vrtić u Orebiću s područnim vrtićima u Vignju, Trpnju, Potomju i Janjini obavljaju posljednje pripreme za početak nove odgojno- pedagoške godine 2014/2015. koja počinje 1. rujna.

TZO Orebić kandidirala je jedinstvenu turističku destinaciju naziva „Korčula & Pelješac“ HTZ za uključivanje u projekt HRVATSKA365, a navedena destinacija uključuje sve turističke zajednice s područja poluotoka Pelješca i otoka Korčule (Vela luka, Blato, Smokvica, Lumbarda, Korčula, Ston, Trpanj, Janjina i Orebić).

P.Š.U. Peliška jedra organiziraju prigodno natjecanje u ribolovu iz usidrene brodice rukom, pod nazivom „Kup Peliških jedara 2014“ te pozivaju sve zainteresirane da pristupe natjecanju.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku