orebic.com.hr

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice i Klub vijećnika HDZ-a općine Orebić uputili su priopćenje za javnost s oštrim osvrtom na događanja na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća. Tvrde: "Predsjednica Općinskog vijeća Općine Orebić neometano radi  i protiv zakona i protiv volje većine – funkcionira li vlast u Orebiću?"

Obrt Infolibar organizira u Orebiću informatičku edukaciju za građane. Učiti će se osnove rada na računalu, osnove obrada teksta na računalu, te korištenje interneta. Tečaj je namijenjen najširem krugu početnika, te predznanje nije potrebno.

Gradsko društvo Crvenog križa Korčula poziva vas na akciju dobrovoljnog davanja krvi u ponedjeljak 13.10.2014 god. od 9 do 13 sati u hotelu Orsan u Orebiću.

Subota, 04 Listopad 2014 08:55

Završna natjecanja viganjske 'Rozariade'

U nogometnom finalu prve viganjske olimpijade - 'Rozariade' s početkom u 20:00h nastupit će ekipe ekipe Orebića i Kneža. Nešto prije u 19:00h za treće mjesto će se boriti Lovištani i Trpanjci.

Četvrtak, 11 Rujan 2014 18:29

Roof Of Rock i u Donjoj Nakovani

DUNEA je  u Orebiću prezentirala dosadašnje rezultate rada na projektu iskorištavanja, zaštite i promocije objekata izgrađenih od pločastog vapnenca.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku