Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Tina Bikić

U subotu je u sklopu manifestacije 'Noć knjige' u Orebiću odigrana lutkarska predstava 'Ribar Palunko i njegova žena', te upriličena projekcija animiranog filma.

21.01. (subota) u 18:00h, u dvorani Općine Orebić ugostit ćemo hrvatskog astronoma Anta Radonića koji će nam održati predavanje na temu ''Svemirska Era Čovječanstva''.

Subota, 17 Prosinac 2016 14:33

Počinje nova 'Peliška božićna bajka'

Udruga Mladih Orebić i Matica hrvatska Orebić, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Orebić i Općine Orebić pozivaju vas na Pelišku Božićnu Bajku na trgu Mimbelli u razdoblju od 21.12. - 24.12. 2016.

Prošli tjedan na Korčuli, Pelješcu i u Splitu, od 5. do 12. prosinca, u organizaciji Mojih Čarobnih Misli iz Zagreba, održan je još jedan međunarodni Korčula krosmedija Lab i umjetnička rezidencija, te Pelješka medijska akademija za mlade, kao završnice još jednog raznolikog i bogatog programa platforme DECro01, koja djeluje u Hrvatskoj već 13 godina.

Na kraju prve godine suradnje Kina Mediteran i Matica hrvatska Orebić, kino još jednom dolazi u Orebić i to sa tri nova filmska naslova.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku