Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Tina Bikić

Matica hrvatska Orebić poziva vas na treću izložbu unutar programa Dani kulture Orebić 2017. koji se ostvaruje uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić.

Matica hrvatska Orebić poziva vas na izložbu unutar programa Dani kulture Orebić 2017. koji se ostvaruje uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić.

Drugu godinu zaredom partnerstvo Kino Mediteran i Matice hrvatske Orebić donosi nove filmske naslove u Orebić. Ove godine tijekom ljeta u Orebić kino projekcije stižu dva puta po dva dana - 12. i 13. srpnja i 23. i 24. kolovoza. Tijekom svakog gostovanja prikazat će po jedan novi nezavisni film europske kinematografije te po jedan film za djecu. Publika će prije projekcija dugometražnih filmova gledati i izbor kratkometražnih filmova s Festival mediteranskog filma Split. Projekcije se održavaju, ovisno o vremenskim uvjetima, u prostoru Mlinice ili u Dvorani Općine Orebić, a ulaznice su 20 kuna.

Otvorena je prva izložba u okviru Dana kulture Orebić 2017. u  organizacija Matice hrvatske Orebić, a uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općina Orebić. Izložbu je moguće pogledati od 09/07 - 15/07 u crkvi Anuncijati od 20 do 23h. 

Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 10:01

Počinju ''Dani kulture Orebić 2017''

Predstavljamo vam program za Dane Kulture Orebić 2017 u organizaciji Matice hrvatske Orebić, a uz financijsku potporu Turističke zajednice Općine Orebić i Općine Orebić, te uz programsku suradnju s Kinom Mediteran, Korkyra Baroque Festivalom i Umjetničkom agencijom Sandre Milankov. Program započinjemo izložbom fotografija ''Bez iluzija'', umjetnika Marka van der Steenhovena, Belgijanca s orebićkom adresom. Pridružite nam se u nedjelju 09.07. u 20h u crkvi Anuncijati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku