Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Tina Bikić

Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018 10:09

Poziv osnovcima na kreativne radionice

Matica hrvatska Orebić poziva djecu osnovnoškolskog uzrasta da se priključe kreiranju prvog TA-DA! Malog Festivala Bajke koji će se održati u svibnj/lipnju u Orebiću.

I ove zime partnerstvo Kina Mediteran i Matice hrvatske Orebić donosi filmski program u Orebić. Projekcije će se održati 7. i 8. prosinca u Dvorani Općine Orebić, a  cijena ulaznice će biti 20 kuna.

U organizaciji Matice hrvatske Orebić završile su projektne aktivnosti unutar Erasmus+ programa razmjene mladih pod nazivom ''Rethink the future – Reinvent the city'' ili ''Promisli budućnost – Izmisli grad''.

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas u utorak 12. 09. u 20h, u dvoranu Općine Orebić na otvorenje prve samostalne izložbe fotografija Ive Trojanovića pod nazivom ''Lustre,led i znoj''. Ova izložbu ostvarena je uz financijsku podršku Općine Orebić.

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić i Korkyra Baroque Festivala 11.09. u 20h u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana održan je još jedan koncert klasične glazbe na kojem je nastupio ansambl ''Il terzo Suono' s koncertnim programom 'I grandi maestri' (A. Vivaldi, A. Ivančić, G. Tartini, G. Ph. Telemann, S. Lanzetti, J. F. Fasch)

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku