Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Tina Bikić

Ogranak Matice hrvatske Orebić poziva vas na izložbu "Otok" umjetnice Vasiljke Roso. Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak, 29.8. u 20h u crkvici sv. Navještenja - popularno 'Luncijati' u Orebiću.

Ogranak Matice hrvatske u Orebiću uz potporu Turističke zajednice Orebić i Općine Orebić nastavlja sa programom ''Dani Kulture Orebić'' te vas poziva na glazbeno-scenski recital ‘’Savršeni metak’’(Poezija Mehmeda Begića), u izvedbi Basheskia& Edward Eq, dana 20.08. u 21h, u crkvi Anuncijati u Orebiću.

Početak kolovoza donosi novo gostovanje Kina Mediteran u Orebiću, u vrtnom prostoru Mlinice. Filmovi stižu od 7. do 9.8. a ovaj put posebno izdvajamo projekciju kratkog dokumentarnog filma KINO OTOK, redatelja Ivana Ramljaka, koji je dijelom i sniman na Pelješcu.

Ogranak Matice hrvatske Orebić poziva vas na izložbu ''Nijedan trag ne obećava put'', umjetnika Bojana Stojčića.

Ogranak Matice hrvatske u Orebiću nastavlja s programom ''Dani Kulture Orebić 2016'' i najavljuje nam treću izložbu pod nazivom ''U plamenu'', fotografa Pera Poljanića. Otvorenje izložbe održat će se 20.07. 2016. (srijeda) u 21h u crkvi Anuncijati u Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku