Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Joško Jelavić

Posljednji ovogodišnji gosti danas su završili odmor u hotelu Bellevue u Orebiću, u kojem je od otvaranja potkraj travnja boravilo 8.077 gostiju i ostvareno 53.517 noćenja.

Izložbena sezona u Orebiću nastavljena je otvaranjem izložbe slika Orebićana Anta Vukmana i njegove kćerke Valentine Vukman Zelić iz Dubrovnika u galeriji 'Smrljuha' Tihomira Prižmića na Obali kneza Domagoja.

Ponedjeljak, 09 Rujan 2013 12:18

Festa Male Gospe u Nakovani

Udruga za zaštitu, očuvanje i razvoj Nakovane 'Uzorna Nakovana' jučer je jedanaestu godinu za redom proslavila blagdan Male Gospe, zaštitnice Nakovjana raseljenih diljem zemlje i svijeta organiziravši veliku pučku festu i podsjetivši kako su se toga dana radovali i veselili njihovi pretci u nekoć dobro napučenim, a danas opustjelim selima Gornje i Donje Nakovane. 

Predsjednik planinarskog društva 'Ojstrica' iz Celja, Vili Vengust, postavio je danas na predjelu Kabal iznad Orebića ploču u spomen na dugogodišnjeg člana tog društva Mira Pojeda, koji je 12. srpnja prošle godine smrtno stradao planinareći masivom Svetoga Ilije.

Povjerenstvo za izradu projekta ''Tematskih turističkih cesta Dubrovačko-neretvanske županije''  utvrdilo je mogućnost uključenja poluotoka Pelješca s ciljem unapređenja i proširenja ukupne turističke ponude na poluotoku i županiji.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku