Joško Jelavić

U sklopu priprema za predstojeću turističku sezonu Turistička zajednica Općine Orebić uputila je javni poziv za sufinanciranje kulturno zabavnih, športskih i drugih događanja u općini u 2019. godini.

Voditeljica Lokalne akcijske grupe LAG 5 Katarina Slejko sudjelovala je u francuskom gradu Montepellieru na završnoj konferenciji koju je organizirala Europska mreža za visokovrijedne poljoprivredne površine.

Prema podacima TZ općine Orebić u siječnju je na pelješkoj rivijeri u orebićkoj općini boravilo 125 gostiju i ostvareno 1024 noćenja što je 4% više nego u tom mjesecu prošle godine.

Prema podacima službe korporativnih komunikacija i marketinga riječke Jadrolinije u prošloj je godini na trajektnim linijama koje spajaju Pelješac s kopnom, Korčulom i Mljetom prevezeno milijun 256.980 putnika i 468.110 vozila, što je povećanje od 4 posto.

Odlukom upravnog odbora lokalne akcijske grupe Lag 5 a nakon provedenog natječaja za provedbu mjere 1.1.4. 'Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava' novčane potpore u iznosu od 111 678 kuna dobilo je 15 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na Pelješcu, Korčuli, Lastovu i dubrovačkom Primorju.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku