Joško Jelavić

U organizaciji stručnih službi Ministarstva poljoprivrede u Orebiću i Stonu održana su predavanja i radionice za poljoprivrednike i uzgajivače školjaka i ribe na Pelješcu.

Odlukom uprave tvrtke Adriatic kampovi u Zagrebu kojoj je Ministarstvo državne imovine prošle godine dalo u najam turističko naselje Perna u Kućištu ove godine neće biti otvoren Hotel Komodor, a poslovat će samo dobro opremljeni kamp.

U Orebiću je održana izborna godišnja skupština dobrovoljnog vatrogasnog društva Orebić na kojoj je za predsjednika i u idućem četverogodišnjem mandatu izabran Kristijan Kapiteli a za njegova zamjenika Ivica Turić.

Matica umirovljenika Općine Orebić tradicionalno na Međunarodni dan žena za svoje članice u orebićkoj i trpanjskoj općini organizira izlet danas za njih 62-ije u Konavle.

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić u siječnju i veljači na pelješkoj rivijeri je boravilo 336 gostiju i ostvareno 3.076 noćenja, što je usporedbi s istim razdobljem prošle godine 12, odnosno 50% više.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku