Joško Jelavić

U dioničkom društvu HTP Orebić zadovoljni su i financijskim i fizičkim rezultatima poslovanja tijekom ovogodišnje sezone koja je u toj tvrtki trajala 6 i pol mjeseci.

Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 13:28

Kamp Nevio završio s ovogodišnjim poslovanjem

Odlaskom posljednjih gostiju s ovogodišnjim je poslovanjem završio kamp Nevio na Dubravici istočno od Orebića u sklopu tvrtke Viganj Commerce zabilježivši dosad najbolje fizičke i financijske rezultate

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijelilo je Općini Orebić bespovratnih 143 tisuće kuna za kupnju i ugradnju nove opreme u kuhinji i praonici u zgradi središnjeg dječjeg vrtića i jaslica predškolske ustanove Dječji vrtić u Orebiću.

Prema podacima sustava e Visitor u općinskim turističkim zajednicama u Orebiću, Stonu, Trpnju i Janjini u proteklih 10 mjeseci na Pelješcu je boravilo 188.675 gostiju i ostvareno milijun 388.680 noćenja.

Četvrtak, 08 Studeni 2018 12:21

Loša godina za maslinare

Pelješki maslinari i uljari ne mogu se pohvaliti ovogodišnjim urodom maslina koji je na većini maslinarskih područja, osobito na istočnom dijelu poluotoka potpuno podbacio, pa će ove jeseni biti ubrana i prerađena tek četvrtina od prosječnih količina.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku