Joško Jelavić

Odlaskom posljednje skupine gostiju s ovogodišnjim je poslovanjem završio hotel Bellevue koji u kategoriji četiri zvjezdice posluje u sklopu HTP Orebić. 

Nakon uspješnog sudjelovanja na 39. međunarodnoj jedriličarskoj regati u Sredozemlju dugoj 606 nautičkih milja sa startom i ciljem u glavnom gradu Malte La Valletti na povratku za Orebić nalazi se jedrilica Munjek F tvrtke Dustom Sails iz Zagreba na kojoj su među šesteročlanom posadom i dva člana pomorsko-športske udruge Peliška jedra u Orebiću Darko Prižmić i Hrvoje Opačak.

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa korčula, Aktivnih dobrovoljnih davatelja krvi na pelješkoj rivijeri i Opće bolnice Dubrovnik jučer je obilježavajući Dan dobrovoljnog davanja krvi u Orebiću održana treća ovogodišnja akcija darivanja krvi.

Mješovita klapa Geta iz Orebića s puno lijepih dojmova i sklopljenih novih prijateljstava vratila se s petodnevnog posjeta Vojvodini i vojvođanskim Hrvatima.

Franjevački samostan i crkvu Velike Gospe u Podgorju iznad Orebića i osobito suvremeno i na pregledan način uređen muzej s brojnim vrijednim izlošcima i dokumentima iz višestoljetne crkvene i osobito pomorske povijesti Orebića i orebićkog kraja u dosadašnjem tijeku turističke sezone obišlo je više od 14 tisuća domaćih i stranih posjetitelja.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku