Joško Jelavić

U sklopu obilježavanja 162. godišnjice rođenja hrvatskog slikara Kunovljanina Mata Celestina Medovića u Kuni je prošlog vikenda održana tradicionalna likovna kolonija.

Prema podacima sustava eVisitor u općinskim turističkim zajednicama u Orebiću, Stonu, Trpnju i Janjini u listopadu je na Pelješcu boravilo 5.200 gostiju i ostvareno 31.870 noćenja, 7 posto više nego u prošloj godini.

Petak, 15 Studeni 2019 13:12

Kamp Nevio završio s ovogodišnjim radom

Odlaskom posljednjih gostiju s ovogodišnjim je radom završio kamp Nevio u gospodarskoj zoni Dubravica istočno od Orebića, najveći i najopremljeniji u orebićkoj općini i na Pelješcu koji posluje u sklopu tvrtke Viganj Commerce.

U organizaciji kulturno umjetničkog društva Mato Celestin Medović u Kuni u nedjelju 17.studenog 2019. prigodnim programom obilježiti će se  162. godišnjica rođenja hrvatskog slikara Kunovljanina Mata Celestina Medovića i 112. godišnjica povratka u rodni kraj gdje je umro 1920.-te godine.

U organizaciji udruga Plavac mali Pelješac i Pelješki vinski puti u suradnji s zagrebačkom agencijom Manager je u prostorima Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu javnosti predstavljen program 14. Dana otvorenih vrata peljeških podruma koji će se održati 6. i 7. prosinca ove godine.

Stranica 1 od 88

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku