Joško Jelavić

Amaterska kazališta družina „Kušin“ u Orebiću, koja ove godine obilježava dvanaestu godišnjicu osnivanja i rada, priprema svoju petu predstavu.

Na 25. međunarodnom ocjenjivanju vina i jakih alkoholnih pića “Dionizijana“ koje je održano u sklopu međunarodnog sajma vina i gastronomije „GAST 2020“ u Splitu zapažen uspjeh postigli su vinari i proizvodači jakih alkoholnih pića s Pelješca i Korčule.

U sklopu tečaja za stjecanje zvanja vatrogasca za članove dobrovoljnog vatrogasnog društva Lovište u vatrogasnom domu u Orebiću održana je stručna edukacija o zaštiti vatrogasaca na intervencijama u zatvorenom prostoru uz korištenje dišnih aparata.

U Domu za starije i nemoćne osobe Domus Christi u Dubrovniku jučer poslijepodne predstavljena je knjiga „Teče život kako rika, a godišta kako ništa – peliške prokabule – poslovice“ gospođe Nine Vodopić, rođene 1932. u Kuni, koja svoje umirovljeničke dane provodi u tom domu.

U predškolskoj ustanovi Dječji vrtić Orebić koja u svom sastavu ima središnji vrtić i jaslice u Orebiću i područne vrtiće u Vignju, Potomju, Trpnju i Janjini pokrenuli su prvi ciklus edukativnih radionica za svoje polaznike pod nazivom „Ljepota”.

Stranica 1 od 90

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku