Ivica Dajak

Adresa internetske stranice: http://plus.google.com/116286716401853977452/

Jučer je u općinskoj dvorani, na inicijativu Vijeća MO Kulćište, održan sastanak predstavnika MO Kućište i gotovo četrdeset građana tog mjesta s načelnikom Ančićem na temu izgradnje trajektne luke u Perni.

Kako javljaju iz Elektrojuga, zbog planiranih radova sutra u vremenu od 8:30 do 15 sati povremeni prekidi u opskrbi električnom energijom događati će se u dijelu Orebića i to za ulice:

Šamorin - Slovačka, 9.3.2019. Na 19. izdanju Europskog bacačkog kupa koji se danas i sutra održava u slovačkom Šamorinu, orebićanka Marija Tolj, članica AK Dinamo-Zrinjevac osvojila je zlato u bacanju diska za mlađe seniorkei.

I ove su godine vesele maškare Slobodne karnevalske države Stankovići uhitili, na mulo dopremili, te uz pomoć svekolikog maškaranog puka susjednog i prijateljskog Orebića spalili krivca za sve nedaće koje su ih sve zajedno pogađale u proteklih godinu dana.

Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 20:41

Bogat program pokladnog utorka!

Neka je i sredina radnog tjedna - ipak su ultimi od maškara. Zato još sutra uživajte u događanjima pokladnog utorka - od matineje za vrtićance i školarce, do večernjeg programa za one nešto starije.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku