Ivica Dajak

Adresa internetske stranice: http://plus.google.com/116286716401853977452/

Iako na portalu Orebić.com.hr ne vidimo potrebnim ponavljati ono što je objavljeno na nacionalnoj ili županijskoj razini, vrijedi ponoviti kako je trajanje odluke kojom je ograničena većina uobičajenih aktivnosti produljeno do 4. svibnja, granice ostaju zatvorene do 18. svibnja, a kretanje unutar Županije tek se može liberalizirati na zahtjev Županijskog stožera civilne zaštite - koju tek eventualno očekujemo.

Stožer Civilne zaštite Općine Orebić uputio odgovor Hrvatskoj stranci umirovljenika – općinskoj organizaciji Orebić  na otvoreno pismo i kritike rada općinskog stožera objavljeno 14. travnja. Odgovor također prenosimo u cijelosti:

U posebnim uvjetima pandemije Covid-19, jedna od važnih sastavnica brige o posebno ugroženim društvenim skupinama je i Crveni križ. Donosimo kratak podsjetnik na aktivnosti Crvenog križa na području općine Orebić.

Iz Hrvatske stranke umirovljenika - općinske organizacije Orebić zamolili su da objavimo otvoreno pismo naslovljeno na načelnika Tomislava Ančića i načelnika općinskog Stožera CZ Kristiana Kapitelija. Pismo prenosimo u cijelosti:

Nedjelja, 12 Travanj 2020 21:28

Uskrsna čestitka Mjesnog odbora Orebić

Uskrsnu čestitku mještanima uputili su i iz Mjesnog odbora Orebić:

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku